Комеди Клуб за плана на Слави Трифонов

В новинарското издание на Комеди Клуб подкаст Иван Кирков и Ники Банков обсъждат какъв е планът за действие на Слави Трифонов и 45-тото Народно събрание.

Какъв е планът на Слави Трифонов?

Всички очи са вперени в действията на Слави, който отизборния ден насам пази мълчание, което дава повод за множество теории от страна на гражданите. Спекулациите за бъдещите действия на „Дългия“ нарастват все повече, като Иван и Ники могат само да спекулират относно предстоящите събития. Междувременно шоуменът се закле като депутат чрез онлайн среща, поради карантината, в която се намира.

Денят за учредване на Народното събрание

Денят за встъпване в длъжост на новите депутати в Народното събрание, безспорно даде много теми за разговор. Още от самото си начало то прикова погледите на минувачите с пристигането на представителите от партията „Има такъв народ“. Те направиха своите първи стъпки по жълтите павета, след като превозното средство, което ги докара до НС беше… автобус. Символичният акт на дисциплина и сплотеността породи много смесени чувства сред минувачите, дошли да наблюдават (сред, които беше и Иван). 45-тото Народно събране се състоя в старата сграда на НС. По традиция събитието беше открито от най-възрастния представител, в лицето на 79-годишната Мика Зайкова от „Има такъв народ“. За председател беше избрана Ива Матева от същата партия.

Какви са впечатленията и наблюденията на Иван, какво казаха още с Ники за плана на Слави Трифонов и за 45-тото Народно събрание, вижте в новинарското издание на Комеди Клуб подкаст.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*