Комеди Клуб магазин и подкаст мърч

Комеди Клуб магазин предлага богат избор от разнообразие на своя подкаст мърч. Тениски, суичери, чорапи, най-различни аксесоари и дори Комеди бельо. Всичко това е само част от множеството продукти на online магазина на Комеди Клуб.

Тениски

Безспорно най-желаните и търсени продукти на Комеди Клуб са тениските. Именно затова разнообразието от видове е огромно и предлага на феновете множество дилеми, относно това коя да изберат. Освен класическата усмивка (в черно и червено) се предлагат и тениските от първо издание„Funny is the new sexy“, по случай Фестивала на Комедията, „Всеки ден е ваканция“, както и стандартна тениска с логото на Комеди Клуб.

Повече тениски можете да видите тук.

Комеди Клуб суичер

Стилният черен суичер с черна усмивка е от опимитирана серия премиум суичъри от специалната марка на Комеди Клуб София. Съчетанието от стил и комфорт правят горнището предпочитан вид дреха за ежедневно или спортно-елегантно тип облекло.

Бельо и чорапи

Комеди Клуб не спират дотук и продължават оттам, където другите спират. Комеди бельото е създадено по случай „Свети Валентин“ като идея за подарък на половинката, но никъде не е казано, че трябва да бъдат непременно заедно, като могат да бъдат купени и поотделно. Комеди чорапите (или кракавици) от своя страна са едни от най-търсените продукти, заради своя уникален дизайн и удобството, което предлагат.

Други продукти

Комеди Клуб София предлагат и разнообразие от аксесоари, като запалки, ключодържатели, значи и други. Не забравяйте да се възползвате от специалното Комеди комбо включващо – тениска с черна усмивка, кракавици и 500 броя стикери.

За повече продукти и подкаст мърч посетете сайта на Комеди Клуб магазин. Възползвайте се от намаленията по случай Деня за трошене на пари, за който можете да научите повече тук.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*