Stand up Comedy Шоута

Петя Кюпова в Комеди Клуб София

Има няколко вида стендъп комеди шоута у нас. Те са на различни теми, но винаги пред микрофона излиза един комедиант и разсмива публиката.

BEST OF STAND UP COMEDY

Best of Stand up Comedy е шоу с най-добрия материал на комедиантите на Комеди Клуб. В него можем да чуем най-смешните им шеги. В шоуто има разнообразна комедия и няма конкретна тема. Всеки комедиант подбира най-сполучливите си и любими шеги.

Иван Кирков в Комеди Клуб София

SHOWCASE

Showcase е динамичен стендъп формат, в който 7 или повече комедианти излизат на сцената един след друг с няколко минути от най-смешните си шеги. Showcase е стендъп комеди шоу за тези, които искат да видят наведнъж много стилове комедия и всички комедианти на Комеди Клуба заедно в една вечер.

Христо Радоев в Комеди Клуба

ОФИС ХУМОР

Стендъп комедия за работохолиците и хората, които мразят да работят. За тези, на които им е писнало да стават в седем и половина, за да отидат в офиса и да броят минутите до следващата кафе почивка. За тези, които са толкова зивисими от кафето, колкото и от работата си. В две думи – Stand Up Comedy за хората от офиса – във всичките им цветове и форми.

Сашо Деянски в Комеди Клуба

СЕКС ХУМОР

Шоуто Секс Хумор е стендъп комедия с очевидна водеща тема. Няма нищо скрито, няма филтър, няма спестени детайли – всичко за секса през преживяванията на комедиантите. В това Stand Up Comedy шоу няма място за срам, само за смях.

Николаос Цитиридис в комеди Клуба

ЛЮБОВ И ВРЪЗКИ

Стендъп комедията Любов и връзки е шоу, посветено на взаимоотношенията между мъжете и жените. През лични истории комедиантите на Комеди Клуб говорят за успехите и паденията в любовта на мъжете и жените. За проблемите, които всички срещаме в любовта.

Петя Кюпова в Комеди Клуба

ЧЕРЕН ХУМОР

Stand Up Comedy шоуто Черен Хумор е за феновете на черната комедия. Тези, които и най-дръзката шега няма да ги накара да се чувстват некомфортно. Които живеят за нецензурния, политически некоректен и брутален хумор. Едно от хубавите неща на стендъп комедията е, че от сцената свободата на словото е не само позволена, но и насърчавана. Ако смятате, че няма тема, която да ви притесни и сте готови да чуете най-бруталните теми и джоукове – това шоу е за вас.

Филип от Комеди Клуб в Зала 1 НДК

МЪЖЕ СРЕЩУ ЖЕНИ

Жените и мъжете в стендъпа са равни. Затова излизат заедно на една сцена и разсмиват една и съща публика в Комеди Клуба. За да докажат това, комедиантите от Комеди Клуба излизат всеки месец заедно пред микрофона и разсмиват публиката в шоуто Мъже срещу Жени.

Ники Банков в Комеди Клуба

ЗА ЖИ… НИТЕ С ЛЮБОВ

„За жи… ните с любов“ е соло шоу на Васил Ножаров. Ножаров се занимава със стендъп от 2012г. Историите му са лични и често с неочакван край. На сцената Ножаров ползва хумора, за да говори за проблемите на съвременния български мъж, за разликите и допирните точки между половете, страстта си към колите и моторите и не на последно място – секса. Соло шоуто на Васил Ножаров „За жи… ните с любов“ е искрения поглед на един обикновен мъж върху съществото жена.

Васил Ножаров в Комеди Клуба

КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ

Иван Кирков е стендъп комедиант от 2012 година и създател на Комеди Клуб. Соло шоуто му „Какво искат мъжете?“ е едно от най-посещаваните стендъп шоута у нас. На сцената Иван говори за проблемите на различните хора и йерархията в обществото, за морала и липсата му през личните си истории.

OPEN MIC

Open Mic е шоу за непрофесионални комедианти. Всеки може да се запише на Open Mic на място в Клуба. Кариерата на професиналните стендъп комедианти – в България и в целия свят, започва винаги с Open Mic изяви. Ако искате да изпитате тръпката да си на сцената на Комеди Клуба или пък искате да чуете аматьорите и да да бъдете част от публиката, която ще избере следващия Open Mic победител, елате на Open Mic в Комеди Клуба.
Всичко за Open Mic научете тук.

Петър на Open Mic в Комеди Клуба

НОВ МАТЕРИАЛ

Шоуто „Нов материал“ е стендъп комедия с най-новите смешки на комедиантите. Ако искате да сте сред първите, които ще чуят новия материал на най-добрите комедианти на Комеди Клуб, елате на „Нов материал“ в Комеди Клуба.

Христо Радоев от Комеди Клуб в Зала 1 НДК

Повече за комедията от България и света: Comedy.bg