Louis C.K. в България – София?

Louis C.K.
Louis C.K.

ПОТВЪРДЕНО – Louis C.K. на живо в България на 23 Юли – Прочети Повече

Един от най-великите живи стендъп комедианти, Louis C.K. (Луи Си Кей) беше преустановил кариерата си за малко повече от година през 2017та, заради медиен скандал в който беше замесен.

В началото на 2019та, той започна завръщането си, като феновете не спираха да питат кога ще го видят отново в Netflix, голяма зала, или телевизионен сериал.

Louis направи плавно завръщане, а шегите му по никакъв начин не отстъпват на тези от преди почивката.

Още през 2016та година Комеди Клуб София започна работа по евентуално шоу на Louis C.K. в България, но скандалът помрачи шансовете това да се случи през 2018та.

Преговорите между Комеди Клуб София и Louis C.K. (Луи Си Кей) са отново в разгара си към май 2019та и се надяваме феновете на един от най-добрите стендъп комедианти в света да имат повод за празнуване съвсем скоро.

Собственикът на Комеди Клуб София, Иван Кирков, не казва абсолютно нищо по темата, но от екипа на Комеди Клуба ни увериха че няма да чакаме дълго преди това шоу да стане реалност.

„Работим по много международни и национални шоута. От създаването на Комеди БГ през 2012та и Комеди Клуб София през 2015та, единствената цел на мен и компанията ми, бе да създадем сцена, която по нищо не отстъпва на световната стендъп комедийна сцена. Това включва привличането на най-добрите международни и най-талантливите български стендъп артисти. Не искам да отклоняваме вниманието от шоуто на една от най-великите комедийни легенди в света – Джон Клийз от Монти Пайтън (John Cleese from Monty Python). Шоуто на господин Клийз е почти разпродадено и ще се проведе в Зала 1 НДК на 4ти септември 2019та.“ Съобщи собственикът на Комеди Клуб София, Иван Кирков, за известно българско онлайн издание.

Едно е сигурно, ако има шанс Louis C.K. да дойде в България, то Комеди Клуб София няма да го пропуснат.

Stand up comedy в България

Stand-up comedy от САЩ и света

Още за Louis C.K.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*