Деянски, Кирков и Цитиридис с Новините и Stand-up Comedy от Комеди Клуб София

Deyanski Kirkov Nikolaos Tsitiridis Stand up comedy
Деянски, Кирков и Цитиридис в Комеди Клуб Новините.

Александър Деянски, Иван Кирков и Николаос Цитиридис са основните лица в Комеди Клуб Новините и резиденти на Комеди Клуб София.

Тримата комедианти коментират ежеседмично всичко, случващо се в страната и света, а от Октомври, stand-up comedy шоуто им, посветено на новините ще се завърне на сцената на Комеди Клуба.

Ето малко повече за Деянски, Кирков и Цитиридис.

Деянски по време на stand-up comedy шоу.

Александър Деянски стартира кариерата си на стендъп комедиант в края на 2015 и началото на 2016та година, когато идва за първи път на Open Mic в Комеди Клуба. Деянски завършва УНСС и работи дълги години в сферата на логистиката. Страстта си към комедията, той успява да превърне в професия само няколко години, след като посещава за първи път Комеди Клуб София. Към момента Александър Деянски има стотици професионални стендъп комеди шоута, както и 6 шоута в Зала 1 НДК.

Иван Кирков stand-up comedy Bulgaria Ivan Kirkov
Иван Кирков със стендъп комеди шоуто си, посветено на новините от седмицата.

Иван Кирков е един от двамата първи професионални стендъп комедианти в България. През 2012та се завръща от Австрия, за да основе Комеди Клуб София и Комеди БГ. Страстта му към комедията го кара да основе Фестивал на Комедията София през 2014та, а година по-късно да отвори първия в страната Комеди Клуб. Кирков има над 1000 шоута в кариерата си, към 2019та година, сред които 6 шоута в Зала 1 НДК.

Николаос Цитиридис на сцената на Комеди Клуб София.

Николаос Цитиридис е родом от Гърция, но още на 5 годишна възраст семейството му се мести в София. Николаос е един от най-перспективните млади журналисти в България, а през 2016та посещава Open Mic в Комеди Клуб София и открива страстта си към стендъп комедията. Иван Кирков веднага му предлага място в новата група за развиване на таланти в Комеди Клуба, а само няколко години по-късно, Николаос Цитиридис се превръща в резидент на Комеди Клуб София. До 2019та има над 500 професионални шоута зад гърба си, между които 6 шоута в Зала 1 НДК.

Гледайте новините и stand-up comedy с Николаос Цитиридис, Александър Деянски и Иван Кирков.

Ако искате да разберете още за стендъп комедията в България.

Комеди Клуб Новините:

Ако искате да разберете повече за всеки подкаст на Комеди Клуба.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*