Ден за трошене на пари и подкаст мърч

Денят за трошене на пари наближава, като носи със себе си страхотни намаления на подкаст мърч в магазина на Комеди Клуб. 24 април е денят, в който всеки може (и трябва) да се чувства спокоен да похарчи, колкото пари му е на сърце (или в портфейла). А къде е по-подходящо да се потрошат пари на празника на Комеди Клуб, ако не в магазина на Комеди Клуб, където до деня на празника всички стоки са на страхотни намаления. Кракавици, тениски, суичери, зарчета, кирки и какво ли още не. Списък прилягащ идеално на Комеди Клуб.

История на Деня за трошене на пари

Денят за трошене на пари е първият в историята напълно български комерсиален празник. Събитието има за цел подпомагането на икономиката и ощастливяването на хората с оферти за страхотни покупки. Това е, може би единственият ден в годината (освен черният петък), в който всеки българин може да си купи това, което иска, без никакви угризения. Паротрошачката е стартирана като традиция от Иван Кирков през 2020 година по времето на коронавируса. По това време икономиката на страната претърпява огромни загуби, а хората са нещастни и недоволни от последвалите събития. Кирков открива лек и за двата проблема. Решението е да бъде създаден специален ден за трошене на пари.

Традиции в деня на трошенето

Традициите в Деня за трошене на пари трябва да се спазват стриктно, за да бъде портфейлът Ви пълен през следващите 364 дни от годината.

  1. Денят започва със ставане преди изгрев слънце с чаша кафе, за да имате достатъчно време, да планирате къде, кога и как ще трошите парите си.
  2. Излизате без да се обръщате назад  и не се прибирате дори с 1 стотинка в себе си.
  3. На лош късмет е да се върнете с пълен портфейл на този ден.
  4. А на голям късмет е черпенето на приятели и особено хора от противоположния пол.

Според легендите, ако прекараш вечерта на 24 април на шоу в Комеди Клуба, всичките ти дни през годината ще са весели, а ако похарчиш лев, ще ти се върне по 100.

Затова побързайте да направите резервация за шоуто на Комеди Клуб в Деня на трошене на пари (24 април).

Посетете магазина на Комеди Клуб, за да се възползвате от намаленията на подкаст мърч, приятно трошене на пари! 🙂

За повече информация относно Комеди Клуб, стендъп комедията и подкастите, посетете сайта ни тук.

Не забравяйте да гледате и шоуто на Комеди Клуб за 1-ви април.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*